Image
Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 11:33 Γαστρονομία
 

Σούπα νουντλς με κοτόπουλο και καλαμπόκι

Υλικά

2 κονσέρβες καλαμποκιού των 300 γρ.
3 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
400 γρ. στήθος κοτόπουλου, σε λεπτές φέτες
2 x 69 γρ. πακέτα νουντλς κοτόπουλου ολικής άλεσης, σπασμένα
2- 3 πράσινα κρεμμυδάκια, κομμένα σε φέτες, συν επιπλέον φέτες για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Βήμα 1

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά συνδυάστε το καλαμπόκι και το ζωμό κοτόπουλου. Αφήστε να σιγοβράσει.
Βήμα 2
Προσθέστε το κοτόπουλο και σιγοβράστε, ανακατεύοντας, για 2 λεπτά.
Βήμα 3
Προσθέτετε τα νουντλς και σιγοβράστε για άλλα 4 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτεί το κοτόπουλο και να μαλακώσουν τα ζυμαρικά. Προσθέστε το κρεμμυδάκι και μαγειρέψτε για 1 λεπτό.
Βήμα 4
Μοιράστε τη σούπα σε μπολ και σερβίρετε με επιπλέον κρεμμυδάκι.

Δεiτε επiσης...

Post
Γαστρονομία Παρασκευή 19.07.2024

Το επιτυχημένο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «βεγγερίζει» στις Κάτω Ασίτες την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Ο Δήμος Ηρακλείου, σε συνεργασία με την Κοινότητα Κάτω Ασιτών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κάτω Ασιτών «Το Γοργολαΐνι», διοργανώνει το Φεστιβάλ Γαστρονομίας στις Κάτω Ασίτες στις 19 Ιουλίου

Post
Γαστρονομία Πέμπτη 27.06.2024

Ξεκινάει τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου η Γιορτή Κρητικής Διατροφής 2024 με συμμετοχή αντιπροσωπευτικών της κρητικής διατροφής και χειροτεχνίας επιχειρήσεων του Ρεθύμνου και της Κρήτης

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στο πλαίσιο της «Γιορτής Κρητικής Διατροφής» πραγματοποιείται έκθεση τοπικών προϊόντων, στην οποία συμμετέχουν Κρητικοί παραγωγοί του πρωτογενούς τομέα (ελα

Post
Γαστρονομία Σάββατο 20.04.2024

Αποφασισμένοι για σύσταση Διεπαγγελματικής Γραβιέρας ΚρήτηςΠΟΠ, Αυγενάκης και εκπρόσωποι παραγωγικών και θεσμικών φορέων

Αποφασισμένος να ενισχύσει τις προσπάθειες για σύσταση Διεπαγγελματικής Γραβιέρας Κρήτης – ΠΟΠ, των φορέων που θέλουν να προχωρήσουν στη δημιουργία της, δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και

Post
Γαστρονομία Παρασκευή 19.04.2024

Αυγενάκης: Αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που δίνει η ψηφιακή εποχή, τα κρητικά προϊόντα μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο!

Με στόχο τα κρητικά προϊόντα να κατακτήσουν τον κόσμο και να νιώσουν, όσοι τα γεύονται, το άρωμα, τον γαστρονομικό πολιτισμό και τις ομορφιές του νησιού, άνοιξε τις πύλες του το 3ο Forum Κρητικών Προϊ

Post
Γαστρονομία Παρασκευή 19.04.2024

Ξεκινά σήμερα στη HELEXPO το 3ο Παγκρήτιο Forum Κρητικών Προϊόντων

Για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην Αθήνα το Φόρουμ Κρητικών Προϊόντων, το οποίο έχει εξελιχθεί σε κομβικό σημείο συνάντησης των παραγωγών της Κρήτης με υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής, ευρωπα

Post
Γαστρονομία Τετάρτη 10.04.2024

Εκπαιδευτική δράση για την ποιότητα του Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου «Kriti» στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου

Την ανάδειξη και βελτίωση του παραγόμενου ελαιόλαδου έχει στόχο η εκπαιδευτική δράση για ελαιοπαραγωγούς, που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Δήμο Μαλεβιζίου και το Ελληνικ