Image
Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 11:33 Γαστρονομία
 

Σούπα νουντλς με κοτόπουλο και καλαμπόκι

Υλικά

2 κονσέρβες καλαμποκιού των 300 γρ.
3 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
400 γρ. στήθος κοτόπουλου, σε λεπτές φέτες
2 x 69 γρ. πακέτα νουντλς κοτόπουλου ολικής άλεσης, σπασμένα
2- 3 πράσινα κρεμμυδάκια, κομμένα σε φέτες, συν επιπλέον φέτες για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Βήμα 1

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά συνδυάστε το καλαμπόκι και το ζωμό κοτόπουλου. Αφήστε να σιγοβράσει.
Βήμα 2
Προσθέστε το κοτόπουλο και σιγοβράστε, ανακατεύοντας, για 2 λεπτά.
Βήμα 3
Προσθέτετε τα νουντλς και σιγοβράστε για άλλα 4 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτεί το κοτόπουλο και να μαλακώσουν τα ζυμαρικά. Προσθέστε το κρεμμυδάκι και μαγειρέψτε για 1 λεπτό.
Βήμα 4
Μοιράστε τη σούπα σε μπολ και σερβίρετε με επιπλέον κρεμμυδάκι.

Δεiτε επiσης...

Post
Γαστρονομία Δευτέρα 19.02.2024

Η Έκθεση Κρητικού Κρασιού «ΟιΝοτικά» στα Χανιά

Οι οινοποιοί της Κρήτης για 16η ΧΡΟΝΙΑ ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους φίλους του Κρητικού Αμπελώνα στην Έκθεση «ΟιΝοτικά» στα Χανιά, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Πε

Post
Γαστρονομία Πέμπτη 15.02.2024

Συνεχίζονται οι αιτήσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος «Κρητική Διατροφή και Αριστεία στη Φιλοξενία» που υλοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης

Συνεχίζονται οι αιτήσεις της πρόσκλησης του εκπαιδευτικού προγράμματος «Κρητική Διατροφή και Αριστεία στη Φιλοξενία», που υλοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική

Post
Γαστρονομία Παρασκευή 09.02.2024

Πάνκεικ κολοκύθας

Υλικά 1 φλ. τσαγιού γάλα 1/2 φλ. τσαγιού πουρέ κολοκύθας 2 μεγάλα αυγά 1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο, λιωμένο 1 2/3 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κ. σ. καστανή ζάχαρη 1 κ. σ. σκόνη εσπρ

Post
Γαστρονομία Πέμπτη 08.02.2024

Σαλάτα του καίσαρα με ζυμαρικά

Υλικά 2 στήθη κοτόπουλου, χωρίς δέρμα 1 κ. σ. ελαιόλαδο 1/3 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη 3/4 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη, μοιρασμένο 1/2 κιλό ζυμαρικά fusilli 3 αντζούγιες, ψιλοκομμένες 3/4 φλ. τσαγι

Post
Γαστρονομία Τετάρτη 07.02.2024

Σπιτική μπουγάτσα με κρέμα

Υλικά 400- 450 γρ. φύλλο κρούστας 200 γρ. βούτυρο, λιωμένο 200 γρ. ζάχαρη 1 κιλό γάλα 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 αυγά 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας Αλεσμένη κανέλα και ζάχαρη άχνη,

Post
Γαστρονομία Τρίτη 06.02.2024

Ιταλική σούπα με κεφτέδες

Υλικά 500 γρ. κεφτεδάκια μαγειρεμένα 3 φλ. τσαγιού νερό 420 γρ. ντομάτες σε κύβους 420 γρ. ζωμό βοδινού 1 κ. γλ. ιταλικό καρύκευμα 2 φλ. τσαγιού κατεψυγμένα λαχανικά (της επιλογής σας) 1 φλ.