Image
Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024 13:10 Γαστρονομία
 

Έρχεται στη ΔΕΘ η Food & Drinks International Expo by Detrop

Mε μια νέα διεθνοποιημένη εκθεσιακή προσέγγιση στη γαστρονομία, που δημιουργεί την καλύτερη δυνατή προστιθέμενη αξία για εκθέτες και εμπορικούς επισκέπτες, η Food & Drinks International Expo by Detrop πραγματοποιείται από τις 1-3 Νοεμβρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
 
Η Food & Drinks International Expo by Detrop καινοτομεί διαδραστικά και στοχευμένα φέρνοντας σε επαφή παραγωγούς, βιομηχανία και εμπόριο από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ παράλληλα θα αναδείξει όλες τις νέες διατροφικές τάσεις και το «σήμερα και αύριο» του κλάδου τροφίμων και ποτών.
 
Με τα θεματικά σαλόνια Golden Olive, Fish, Herbs & Honey, Dairy, Drinks & Wine by Oenos, All about Café, Pack & Tech και Global & Local, η Food & Drinks δίνει τη δυνατότητα στους εκθέτες της για στοχευμένη προβολή και προσέλκυση εμπορικών επισκεπτών από τη διεθνή αγορά. Για το σκοπό αυτό και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), μέλος του Enterprise Europe Network, η Food & Drinks International Expo by Detrop λειτουργεί πλατφόρμα B2B επαφών, η οποία είναι παρόμοια με αυτή της διεθνούς έκθεσης τροφίμων και ποτών Sial. Αγοραστές και εμπορικοί επισκέπτες από όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, καθώς και στελέχη λιανεμπορικών αλυσίδων, δικτύων διανομής και παραγωγικών και μεταποιητικών επιχειρήσεων του κλάδου, θα βρεθούν στην Food & Drinks International Expo by Detrop και θα συναντήσουν τους εκθέτες της.
 
Σημείο αναφοράς της Food & Drinks International Expo by Detrop είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις της, οι οποίες θα προσδώσουν χρώμα, γεύση και αρώματα στην έκθεση. Η μεγαλύτερη έκθεση για τον καφέ στη Βόρεια Ελλάδα, το All about Café, το The Pairing Bar με οκτώ ξεχωριστές εκδηλώσεις με προϊόντα κορυφαίων εκθετών, τα διεθνή βραβεία Food Experts’ Awards (FEA), τα Golden Olive Events και το “Gastronomy EXPerience – Taste the stories”, που συνδέει διακεκριμένους παραγωγούς-μεταποιητές εκλεκτών ελληνικών αγροτικών προϊόντων με κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, είναι συμπυκνωμένα το πολυσχιδές και πολυεπίπεδο περιεχόμενο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης.
 
Παρούσες στην έκθεση και Περιφέρειες της χώρας, όπου μεταξύ άλλων η Κεντρική Μακεδονία θα παρουσιάσει τη «Μακεδονική Κουζίνα». Αξιοποιώντας τη μακρά τεχνογνωσία της ΔΕΘ-HELEXPO στις εκθέσεις τροφίμων και ποτών η Food & Drinks International Expo by Detrop θα προσφέρει μία νέα ολιστική εμπειρία «σερβίροντας» τις εγχώριες και παγκόσμιες καινοτομίες του κλάδου.
 
Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.foodanddrinks-expo.gr

Δεiτε επiσης...

Post
Γαστρονομία Σάββατο 14.06.2025

Κορυφαίες λύσεις επίπλωσης και εξοπλισμού για τον κλάδο Ho.Re.Ca στα εκθετήρια Pakketo της Μεταμόρφωσης

Η φιλοξενία και η εστίαση βρίσκονται και πάλι σε πρώτο πλάνο. Με την τουριστική σεζόν να έχει ήδη ανοίξει στα δημοφιλή νησιά, οι επιχειρήσεις ετοιμάζονται να υποδεχτούν περίπου 41. 000. 000 επισκέπτες

Post
Γαστρονομία Τετάρτη 14.05.2025

Βράβευση μαθητών στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό «Κρήτη, Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, στην αίθουσα Ανδρόγεω στο Ηράκλειο, η τελετή βράβευσης των μαθητικών έργων που διακρίθηκαν στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό με τίτλο «Κρήτη – Ευρωπα

Post
Γαστρονομία Παρασκευή 21.03.2025

Η Κρητική κουζίνα στους χώρους του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.) στη Βιέννη με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Από την Δευτέρα 24 Μαρτίου και για μία εβδομάδα θα γεμίσουν από τις μυρωδιές της Κρητικής Κουζίνας οι χώροι του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.) στην Βιέννη (Vienna International Center -V.IC.)!

Post
Γαστρονομία Τρίτη 25.02.2025

13ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής – Super Market

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία για το 13ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής – Super Market. Την προσεχή Παρασκευή 28/2/2025 λ

Post
Γαστρονομία Δευτέρα 24.02.2025

Τι τρώμε την Καθαρά Δευτέρα - Οι λιχουδιές της Σαρακοστής

Η Καθαρά Δευτέρα είναι από τις πιο αγαπημένες ημέρες για τους λάτρεις των θαλασσινών γεύσεων και όχι μόνο, σημαίνει επίσης την αρχή της νηστείας της Σαρακοστής. Την τιμητική τους έχουν στο τραπέζι, ό

Post
Γαστρονομία Κυριακή 05.01.2025

Οι ευεργετικές ιδιότητες της ρίγανης και του ριγανελαίου

Η λέξη ρίγανη προέρχεται ετυμολογικά από τις λέξεις όρος και γάνος που σημαίνει «χαρά του βουνού» και συμβόλιζε από τα αρχαία χρόνια την ευτυχία και την ειρήνη. Η δραστικότητα της στον ανθ