Image
Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 11:17 Ζώδια
 

Ζώδια 20/11 Αφήστε ασήμαντα πράγματα στην άκρη – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα τα πλανητικά δρώμενα είναι αρκετά απαιτητικά. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας περίπου μεταξύ 2 και 4μμ (αποφύγετε σημαντικές δράσεις αυτό το διάστημα) και ο Ήλιος θα ταξιδεύει μαζί με τον Άρη σε δυσαρμονική σχέση με τον Κρόνο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ότι κάνετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, συνδέσεις κάθε είδους μπορούν να σας βοηθήσουν αυτή την στιγμή. Κερδίστε όση περισσότερη γνώση μπορείτε και προσαρμόστε την στα σχέδια σας.

Για τους Ταύρους, οι σκέψεις πολλές αυτές τις ημέρες και μπορεί να είστε λίγο μπερδεμένη/ος. Η πίστη στις ικανότητές σας καθώς και η εμπειρία που έχετε κερδίσει θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε την καλύτερη διαδρομή.

Για τους Διδύμους, οι φιλοσοφικές αναζητήσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με όχι τόσο απτά πράγματα σήμερα θα σας βοηθήσουν σε κάτι που τριβελίζει το μυαλό σας. Μην εμπιστεύεστε ότι ακούτε αυτή την στιγμή.

Για τους Καρκίνους, σήμερα υπάρχει το ρίσκο να σπαταληθείτε σε ανούσιες καταστάσεις. Δείτε πέρα από το προφανές και επιλέξτε ότι καλύτερο για εσάς, ακόμη και εάν χρειαστείτε βοήθεια από το περιβάλλον σας.

Για τους Λέοντες, οι σχέσεις με άλλους ανθρώπους αυτή την στιγμή είναι ευεργετική για εσάς. Η επαφή, η φροντίδα και η αλληλοσύνδεση κάθε είδους είναι απαραίτητες και χρήσιμες και θα λειτουργήσουν ευεργετικά σε διάφορα επίπεδα.

Για τους Παρθένους, υποστηρίκτρια/κτής της συνέπειας και της οργάνωσης γνωρίζετε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν αυτή την στιγμή οι συγκεκριμένες ιδιότητες στη ζωή σας. Βρείτε τρόπους να αποφορτιστείτε ώστε να γίνεστε ακόμη περισσότερο αποτελεσματική/ός.

Για τους Ζυγούς, είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να ασχοληθείτε με δικά σας πράγματα και να πάρετε ικανοποίηση. Βρείτε έναν δημιουργικό τρόπο να πάρετε χαρά σήμερα σε προσωπικό επίπεδο, ανεξάρτητα τα τρέχοντα γεγονότα.

Για τους Σκορπιούς, η οικειότητα αλλά και η εμπιστοσύνη είναι τα κύρια κλειδιά για να νιώσετε ασφαλής σήμερα. Δώστε προτεραιότητα σε πολύ προσωπικά σας θέματα ή ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας.

Για τους Τοξότες, η θετική σας στάση απέναντι στα γεγονότα θα είναι σημαντική κίνηση αυτή τη στιγμή. Ανεξάρτητα τα τρέχοντα γεγονότα προσπαθήστε να κρατήσετε την αισιοδοξία σας ενεργή σε κάθε επαφή και επικοινωνία που θα έχετε σήμερα.

Για τους Αιγόκερους, οικονομικά, κτήσεις και οτιδήποτε αφορά την υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε στην ζωή σας είναι κινητοποιημένά αυτή την στιγμή. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα μέσα από εξωτερικά γεγονότα σας σπρώχνουν προς την αυτονομία σας με κάθε τρόπο. Η εικόνα προς τους ανθρώπους γύρω σας και η προβολή των ικανοτήτων σας είναι σημαντικές κινήσεις αυτή τη περίοδο για εσάς.

Για τους Ιχθύες, σήμερα επικεντρωθείτε κυρίως σε προσωπικά σας θέματα. Πολλές σκέψεις χρειάζονται να μπουν σε έναν παραγωγικό δρόμο, αφήνοντας ότι δεν είναι χρήσιμο αυτή τη στιγμή στην άκρη.

Δεiτε επiσης...

Post
Ζώδια Παρασκευή 01.12.2023

Δεκέμβριος 2023: Τα 4 ζώδια που θα πιεστούν περισσότερο αυτό τον μήνα

Δεκέμβριος 2023: Τα 4 ζώδια που θα πιεστούν περισσότερο αυτό τον μήνα Ο τελευταίος μήνας του 2023 δεν στερείται έντασης και δυσκολιών, αλλά τουλάχιστον το τέλος του έρχεται με ένα πιο αισιόδοξο μήν

Post
Ζώδια Πέμπτη 30.11.2023

Ζώδια 30/11 Δώστε χώρο σε ότι σας βοηθά να κρατήσετε τις προσωπικές σας ισορροπίες – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμά της από το ζώδιο του Καρκίνου κρατώντας ενεργά τα ζητήματα που έχουν κινητοποιηθεί από χτες. Σήμερα ειδικά προσπαθήστε να είστε σε επαφή με την αντικειμενικότητα των πραγ

Post
Ζώδια Τετάρτη 29.11.2023

Ζώδια 29/11 Αφιερώστε χρόνο για να αποκαταστήσετε ισορροπίες – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα το πρωί η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με την συναισθηματική τροφή που λαμβάνετε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Παρόλο την αμφιθυμία που μπ

Post
Ζώδια Τετάρτη 29.11.2023

3 ζώδια που κάνουν τις πιο περίεργες και ασυνήθιστες σχέσεις

Η προσωπική και ερωτική ζωή για τον καθένα είναι ξεχωριστή -και στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες στον έρωτα. Τα συναισθήματα μάλιστα, μπορεί να είναι τόσο έντονα και παθια

Post
Ζώδια Τρίτη 28.11.2023

Ζώδια 28/11 Λεπτές οι ισορροπίες σήμερα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμά της από το ζώδιο των Διδύμων σε ευνοική όψη με την Αφροδίτη και δυσαρμονική με τον Ποσειδώνα. Είναι μια καλή ημέρα σε γενικές γραμμές αλλά λίγο μετά την Πανσέληνο οι ισορ

Post
Ζώδια Δευτέρα 27.11.2023

Ζώδια 27/11 Πανσέληνος στον άξονα διδύμων/τοξότη – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα το πρωί πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο άξονα Διδύμων/Τοξότη. Με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων ανοίγονται νέοι δρόμοι για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε τις ιδέες και τις σκέψεις μας και η