Image
Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 10:53 Ζώδια
 

Ζώδια 19/09 Άλυτα θέματα έρχονται στο προσκήνιο – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στον Σκορπιό απέναντι από τον Ουρανό σήμερα σε δυσαρμονική σχέση με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει άλυτα ζητήματα των τελευταίων μηνών στην επιφάνεια. Καλύτερα να μην δράσετε εν βρασμό και να δώσετε χώρο στις σκέψεις σας να ωριμάσουν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα αφιερωθείτε σε κάτι το οποίο είναι σημαντικό για εσάς κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Επιθυμίες που για κάποιο λόγο έχετε αφήσει στην άκρη το τελευταίο διάστημα έρχονται στο προσκήνιο ξανά, προς διερεύνηση.

Για τους Ταύρους, σχέσεις, συνεργασίες και οποιοσδήποτε τομέας συμπεριλαμβάνει και άλλους ανθρώπους κινητοποιείται αυτές τις ημέρες. Η ομορφιά και η χάρη στις κινήσεις σας και στον τρόπο που μοιράζεστε τις σκέψεις σας είναι το ζητούμενο για την ομαλή ροή των πραγμάτων στο σήμερα της ζωής σας.

Για τους Διδύμους, από χτες ένα ζήτημα που σχετίζεται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία έχει έρθει στο προσκήνιο ζητώντας να το εξετάσετε εκ νέου. Οι αλλαγές είναι στο μενού της ημέρας αρκεί να γίνουν προς κοινό όφελος.

Για τους Καρκίνους, καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με ένα εγχείρημα το οποίο σας δίνει χαρά ωστόσο καλό θα είναι να κινηθείτε περισσότερο αυτόνομα. Εμπιστευτείτε τις δυνάμεις και τις ικανότητές σας γιατί είναι αυτό που σας ζητείται αυτή τη στιγμή, ανεξάρτητα αν έχετε ή όχι βοήθεια από το περιβάλλον γύρω σας.

Για τους Λέοντες, τα πλανητικά δρώμενα βρίσκονται σε κομβικά σημεία του Ηλιακού σας ωροσκοπίου χτες και σήμερα γιαυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός με τις καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες. Θέστε προτεραιότητες και κυρίως κάντε δράσεις οι οποίες πηγάζουν περισσότερο μέσα από την καρδιά σας.

Για τους Παρθένους, επικοινωνιακά θέματα είναι στο προσκήνιο από χτες και μέσα από τις επαφές και τις συζητήσεις που θα κάνετε μπορείτε να βρείτε λύσεις. Νέες ιδέες για ζητήματα που σας απασχολούν θα είναι χρήσιμες και παραγωγικές.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ασχολείστε κυρίως με ζητήματα που μπορούν να ανεβάσουν την αυτοεκτίμησή σας και να σας κάνουν να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Δώστε χώρο σε ότι κινητοποιείται και εξετάστε τα με τα μάτια της καρδιάς σας.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη από χτες στο ζώδιό σας, σας φέρνει πιο κοντά σε ότι επιθυμείτε και αυτό που πρεσβεύετε. Σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε ξανά καταστάσεις που είναι ακόμη σε εκκρεμότητα και να προβείτε σε δράσεις με θάρρος και αποφασιστικότητα. Το αίσθημα της δικαιοσύνης είναι ιδιαίτερα ενεργό και καθορίζει τις δράσεις σας αλλά η υπομονή είναι αρετή.

Για τους Τοξότες, βαθύτερες σκέψεις κάνετε αυτή τη στιγμή και ενδέχεται η απογοήτευση να λάβει μέρος μπαίνοντας σε αυτή τη διαδικασία. Επειδή δεν είναι όλα τα θέματα της παρούσης, θέστε προτεραιότητες και ασχοληθείτε αυτή τη στιγμή μόνο με ότι πραγματικά μπορεί να φέρει ένα άμεσο αποτέλεσμα.

Για τους Αιγόκερους, η επιθυμία να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία μπορούν να παράγουν έργο αυτή τη στιγμή είναι έντονη και θα οδηγεί τα βήματά σας. Κάντε σωστές επιλογές και μην ξεχνάτε πως για να ωριμάσουν και να αναπτυχθούν χρειάζονται τους δικούς τους χρόνους.

Για τους Υδροχόους, διάφορες καταστάσεις από χτες σας βάζουν στην διαδικασία να σκεφτείτε αποτελεσματικούς τρόπους δράσης προς έναν στόχο. Δεν είναι μια εύκολη υπόθεση είτε γιατί εσείς δεν θέλετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία είτε γιατί εμπόδια μπορεί να καθυστερούν την εξέλιξη.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι που θέλετε μέσα από την καρδιά σας να συμβεί. Νέες ιδέες με την μορφή κυρίως εμπνεύσεων έρχονται να βοηθήσουν στην διαδικασία που κάνετε και να ξεμπλοκάρουν εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο σας.

Δεiτε επiσης...

Post
Ζώδια Δευτέρα 02.10.2023

Ζώδια 02/10 Εστιάστε σε πραγματικές ανάγκες σας – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Θέματα αξιών πέφτουν στο τραπέζι και ζητήματα που σχετίζονται γενικότερα με την υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε στη ζωή σας στο σήμερα. Με την σύνοδο της Σελήνης με τον Δία κ

Post
Ζώδια Παρασκευή 29.09.2023

Τι χρώμα έχει η ημερομηνία που γεννήθηκες; Δες τι σημαίνει για το χαρακτήρα σου

Όλοι γνωρίζουμε ότι η ημέρα της γέννησής μας, μας δίνει και το ζώδιό μας ή ακόμη και τον γενέθλιο αριθμό μας. Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι τα γενέθλιά έχουν το δικό τους… χρώμα.Κα

Post
Ζώδια Παρασκευή 29.09.2023

Ζώδια 29/09 Πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα νωρίς το μεσημέρι πραγματοποιείται Πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού. Σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο, οι επιθυμίες μας μεγεθύνονται και η ανάγκη να βρεθούν δημιουργικές λύσεις οι ο

Post
Ζώδια Πέμπτη 28.09.2023

Ζώδια 28/09 Δείτε τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Ιχθύων λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο. Το πάντρεμα της με τον Ποσειδώνα συνδυαστικά με την αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρουν μία ονειρ

Post
Ζώδια Τετάρτη 27.09.2023

Ζώδια 27/09 Εναλλαγή Συναισθημάτων – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων κοντά στον Κρόνο σήμερα και ο Ερμής βρίσκεται σε θετική σχέση με τον Δία και τον Ουρανό. Μια αντιφατική κατάσταση ενδέχεται να κινητοποιηθεί ή να νιώθετε εσε

Post
Ζώδια Τρίτη 26.09.2023

Ζώδια 26/09 Μια αίσθηση ανικανοποίητου έρχεται σήμερα στην επιφάνεια – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας ωστόσο κοντά στον Κρόνο σήμερα σε δυσαρμονική σχέση με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ουρανό καλό θα είναι να κινηθείτε ευέλικτα, χωρίς παρο