Image
Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 17:15 Ζώδια
 

Ζώδια σήμερα 24/11 Νέα σελήνη στον τοξότη – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία ανεξάρτητα τα εμπόδια και τις δυσκολίες η ανάγκη για περιπέτεια, πειραματισμό, εξερεύνηση και ανεξαρτησία θα είναι έντονη. Με τον Ήλιο στον Τοξότη ανοίγονται νέοι δρόμοι και ποτάμια και με την Σελήνη στο ίδιο ζώδιο δίνεται η ευκαιρία να τα διασχίσετε. Η ευνοική σχέση της Νέας Σελήνης με τον Δία και η παρουσία του Ερμή μπορεί να δίνουν μια παραπάνω (όχι τόσο αντικειμενική) αίσθηση ελευθερίας γιαυτό θα πρέπει να προσέξετε να κινείστε (πάντα) πάνω σε σταθερά εδάφη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ιδιαίτερα ευεργετική η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη για εσάς και βοηθητική μιας και ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης είναι ακόμη ανάδρομος. Νέες ιδέες και εμπνεύσεις έρχονται σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν και μια περισσότερο φιλοσοφική προσέγγιση λαμβάνει χώρα σε ότι οργανώσετε μέσα τις επόμενες 28 ημέρες. Μπορεί οι δράσεις να μην είναι ακόμη εύκολο να συμβούν ωστόσο μπορείτε να οργανωθείτε πολύ καλά και αποτελεσματικά.

Για τους Ταύρους, η προσωπική σας ασφάλεια ηρεμία ψυχική γίνεται στόχος μιας και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη σας ωθεί προς κατευθύνσεις τις οποίες μπορείτε να την πετύχετε. Δεν είναι σίγουρο πως θα το καταφέρετε εξ’ ολοκλήρου μιας και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα είναι αρκετά απαιτητικά, ωστόσο είστε σε καλό δρόμο. Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες στον συγκεκριμένο τομέα θα πρέπει να τακτοποιηθούν ώστε να βρεθείτε ακόμη πιο κοντά στο στόχο σας.

Για τους Διδύμους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη πραγματοποιείται απέναντί σας οπότε είναι λογικό να φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Είναι σημαντικό μέσα στις επόμενες 28 ημέρες να μην αφήσετε στην άκρη εκκρεμότητες που αφορούν το συγκεκριμένο τομέα. Απεναντίας, θα σας δοθεί απλόχερα η ευκαιρία να δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να συνεργαστείτε παραγωγικά και επεκτατικά προς ένα κοινό στόχο και σκοπό.

Για τους Καρκίνους, την αποκατάσταση της ισορροπίας σε καθημερινά ή/και εργασιακά ζητήματα στοχεύει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη για εσάς ώστε να μπορέσετε να ηρεμήσετε και να ασχοληθείτε με τα τρέχοντα με ένα πιο δημιουργικό τρόπο. Θέματα που σχετίζονται με την υγεία σας δεν πρέπει να τα αφήσετε στην άκρη αλλά να τα δείτε κατά περίπτωση, ειδικά αν σχετίζονται με την ψυχική κυρίως υγεία σας. Ίσως νέοι εναλλακτικοί τρόποι αντιμετώπισης του άγχους θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα βοηθητικοί.

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερα αναζωογονητική η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη για εσάς μιας και θα σας βοηθήσει με διάφορους τρόπους να βρείτε τη φυσική σας ενέργεια και να απολαύσετε ότι έχετε στη ζωή σας. Η ενθάρρυνση να προχωρήσετε ένα δημιουργικό βήμα μπροστά θα είναι έντονη και η αντικειμενικότητά σας θα είναι χρήσιμο εργαλείο τη στιγμή που θα πρέπει να αποφασίσετε σχετικά.

Για τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει μέσα στις επόμενες 28 ημέρες να έρθετε σε καλύτερη επαφή με τα ταλέντα σας και την ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τη κάθε στιγμή. Θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής μπορεί να έρχονται στο προσκήνιο ωστόσο θα γίνει μόνο για να δείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε ότι έχει μείνει πίσω και έχετε αφήσει στο περιθώριο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Για τους Ζυγούς, στην επικοινωνία και τις επαφές σας στοχεύει την ενέργειά της η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη και θα το κάνει με επεκτατικό τρόπο. Για τις επόμενες 28 ημέρες μπορείτε να μεταφέρετε τα μηνύματά σας και να ανταλλάξετε ιδέες με τους ανθρώπους γύρω σας οι οποίες θα είναι επεκτατικές. Η αντικειμενικότητά σας θα είναι χρήσιμο εργαλείο τι στιγμή που θα πρέπει να αξιολογήσετε τις πληροφορίες που έρχονται, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν δημιουργικές ευκαιρίες.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη σας για δράση μπορεί να περιορίζεται αυτό το συγκεκριμένο διάστημα λόγω των Εκλείψεων που σας επηρέασαν έντονα και τον Άρη που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία ωστόσο η Νέα Σελήνη στον Τοξότη έχει δημιουργικά σχέδια για εσάς. Η πίστη στις ικανότητές σας και η εύνοια της Νέας Σελήνης για ελεύθερη επικοινωνία και παραγωγικά ενδεχόμενα είναι ο συνδυασμός ο οποίος θα σας βοηθήσει κυρίως σε ζητήματα τιμής και αξιών, είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Αξιοποιείστε τις ευκαιρίες με αντικειμενικότητα.

Για τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας δίνοντας την ευκαιρία για τις επόμενες 28 ημέρες να έρθετε πιο κοντά σε όνειρα και φιλοδοξίες. Διαπραγματευτείτε μεταξύ των συναισθημάτων που νιώθετε και τους στόχους που έχετε βάλει ώστε να βρείτε τους κατάλληλους τρόπους επέκτασης. Και μην ξεχνάτε ότι όσο μεγαλύτερα είναι τα όνειρα τόσο πιο δύσκολο είναι να ξεχαστούν.

Για τους Αιγόκερους, να δείτε πέρα από το προφανές και να ακούσετε το νόημα πίσω από τις λέξεις θα σας βοηθήσει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη για τις επόμενες 28 ημέρες. Ένας στόχος ο οποίος συνδέεται με βαθύτερες επιθυμίες σας μπορεί να αναπτυχθεί και να επεκταθεί μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα αρκεί να δείτε με τα μάτια της ψυχής σας. Η πίστη και η σταθερότητά σας αξίες ανεκτίμητες αυτή τη στιγμή, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να δείτε τη μεγάλη εικόνα και να προχωρήσετε με θάρρος στις διαπραγματεύσεις σας. Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και με προκλήσεις. Για τις επόμενες 28 ημέρες η διαίσθησή σας και οι εμπνεύσεις σας θα είναι αρωγοί, βοηθώντας σας να ακολουθήσετε τη πιο συμφέρουσα διαδρομή είτε μόνη/ος είτε σε συνεργασία με ανθρώπους που έχετε κοινό όραμα και είναι εμπιστοσύνης.

Για τους Ιχθύες, επαγγελματικά ζητήματα και σκοπούς ζωής φέρνει στην επιφάνεια η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη δίνοντας την ευκαιρία να τα δείτε από μια άλλη οπτική πλευρά. Βεβαιωθείτε πως οι συνεργασίες σας είναι αυτές που θα βοηθήσουν στα σχέδιά σας και προβείτε σε αλλαγές, αν αυτό είναι απαραίτητο. Οι ευκαιρίες θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες 28 ημέρες καθώς και η ελευθερία να μοιραστείτε τις ιδέες και τα σχέδιά σας με τους σωστούς αποδέκτες. Βρείτε στο αντικείμενο που ασχολείστε την επέκταση και το όραμα που προσδοκάτε να πετύχετε. Αν δεν τα διαθέτει, καλύτερα να αλλάξετε πλεύση.

Δεiτε επiσης...

Post
Ζώδια Δευτέρα 02.10.2023

Ζώδια 02/10 Εστιάστε σε πραγματικές ανάγκες σας – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Θέματα αξιών πέφτουν στο τραπέζι και ζητήματα που σχετίζονται γενικότερα με την υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε στη ζωή σας στο σήμερα. Με την σύνοδο της Σελήνης με τον Δία κ

Post
Ζώδια Παρασκευή 29.09.2023

Τι χρώμα έχει η ημερομηνία που γεννήθηκες; Δες τι σημαίνει για το χαρακτήρα σου

Όλοι γνωρίζουμε ότι η ημέρα της γέννησής μας, μας δίνει και το ζώδιό μας ή ακόμη και τον γενέθλιο αριθμό μας. Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι τα γενέθλιά έχουν το δικό τους… χρώμα.Κα

Post
Ζώδια Παρασκευή 29.09.2023

Ζώδια 29/09 Πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα νωρίς το μεσημέρι πραγματοποιείται Πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού. Σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο, οι επιθυμίες μας μεγεθύνονται και η ανάγκη να βρεθούν δημιουργικές λύσεις οι ο

Post
Ζώδια Πέμπτη 28.09.2023

Ζώδια 28/09 Δείτε τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Ιχθύων λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο. Το πάντρεμα της με τον Ποσειδώνα συνδυαστικά με την αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρουν μία ονειρ

Post
Ζώδια Τετάρτη 27.09.2023

Ζώδια 27/09 Εναλλαγή Συναισθημάτων – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων κοντά στον Κρόνο σήμερα και ο Ερμής βρίσκεται σε θετική σχέση με τον Δία και τον Ουρανό. Μια αντιφατική κατάσταση ενδέχεται να κινητοποιηθεί ή να νιώθετε εσε

Post
Ζώδια Τρίτη 26.09.2023

Ζώδια 26/09 Μια αίσθηση ανικανοποίητου έρχεται σήμερα στην επιφάνεια – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας ωστόσο κοντά στον Κρόνο σήμερα σε δυσαρμονική σχέση με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ουρανό καλό θα είναι να κινηθείτε ευέλικτα, χωρίς παρο