Image
Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 11:16 Ζώδια
 

ΖΩΔΙΑ 23/06 ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Μέχρι μέσα Ιουλίου η Θεά του Έρωτα, των σχέσεων και των συνεργασιών θα περνά από το ζώδιο των Διδύμων. Η τάση κοινωνικοποίησης θα είναι έντονη και θα μας δοθεί η ευκαιρία χρησιμοποιώντας την ιδιότητα της ευελιξίας να αναζητήσουμε νέους τρόπους συνδέσεων και δεσμεύσεων καθώς και να έρθουμε σε επαφή με μια πιο αισθησιακή πλευρά του εαυτού μας. Η διαφορετικότητα και η ανταλλαγή ιδεών θα είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της πλανητικής διέλευσης. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους θα ευεργετήσει την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα μέχρι μέσα Ιουλίου. Νέες ιδέες μπορούν να σας φέρουν κοντά στους στόχους που έχετε βάλει και άτομα από το στενό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν σε αυτό. Η ευελιξία μπροστά σε ένα δίλλημα είναι η πιο χρήσιμη ιδιότητα μέσα σε αυτό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Για τους Ταύρους, οι λέξεις και η πληροφορία που λαμβάνετε αποκτούν ιδιαίτερη σημασία με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι μέσα Ιουλίου. Σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε κυρίως ζητήματα αξιών και της ασφάλειας που θέλετε να νιώθετε στη ζωή σας από μία διαφορετική και περισσότερο εναλλακτική ματιά και στάση. Μείνετε ευέλικτη/ος ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις νέες πληροφορίες που θα έρθουν μέσα σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα.

Για τους Διδύμους, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας μέχρι μέσα Ιουλίου προσθέτοντας χάρη και ομορφιά στις κινήσεις σας προς έναν στόχο. Η εικόνα και η προβολή σας μπορεί να βελτιωθούν και να πάρετε ικανοποίηση από εγχειρήματα τα οποία στοχεύουν στο ευρύ κοινό. Επίσης, είναι μια πολύ καλή περίοδος για να ασχοληθείτε με οτιδήποτε αφορά την εξωτερική σας εμφάνιση.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει κυρίως στις σκέψεις που κάνετε και σε ζητήματα που έχετε μπει σε δίλλημα το τελευταίο διάστημα. Η ευελιξία είναι το κύριο χαρακτηριστικό που θα προσθέσει η Αφροδίτη μέχρι μέσα Ιουλίου ώστε να σας βγάλει από περιττές σκέψεις και να σας δώσει επιλογές και έξυπνες λύσεις τις οποίες δεν είχατε σκεφτεί μέχρι τώρα.

Για τους Λέοντες, νέα εγχειρήματα έρχονται μέχρι μέσα Ιουλίου και νέες μορφές κοινωνικοποίησης με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Η ενέργειά της θα δράσει κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο και θα σας βοηθήσει να στηρίξετε όνειρα που κάνετε ή/και ένα όραμα το οποίο μοιράζεστε με άλλους ανθρώπους/ομάδες. Η ανάγκη να απομακρυνθείτε από πεποιθήσεις του παρελθόντος θα είναι ισχυρή και βοηθητική στην ανάπτυξη που επιθυμείτε.

Για τους Παρθένους, σε εργασιακά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σας θα δώσει την ενέργειά της η Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι μέσα Ιουλίου. Τα διλλήματα πιθανά να μην λείψουν αλλά θα σας δώσει την απαραίτητη ευελιξία για να μπορέσετε να εξετάσετε τα δεδομένα από όλες τις πλευρές και να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς και την εξέλιξη που θέλετε να έχετε σε κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα.

Για τους Ζυγούς, σε ιδιαίτερη ευνοϊκή θέση βρίσκεται η Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι μέσα Ιουλίου βοηθώντας σας να βάλετε στην άκρη ότι δεν είναι πια λειτουργικό στη ζωή σας. Με αυτό τον τρόπο απελευθερώνεται πολύτιμος χώρος για να έρθει κάτι καινούργιο, επεκτατικό και υποσχόμενο. Κρατήστε τη πίστη σας ενεργή και δυνατή.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι μέσα Ιουλίου σας βάζει διλλήματα σχετικά με στόχους, επιθυμίες και βαθύτερες ανάγκες. Παλαιωμένες πεποιθήσεις μπαίνουν στην άκρη και επιθυμίες που για κάποιους λόγους έχουν μείνει στο χρονοντούλαπο έρχονται στην επιφάνεια ώστε να πάρουν χώρο για να επεκταθούν. Αφεθείτε σε αυτή τη διαδικασία γιατί είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και κυρίως λυτρωτική για εσάς.

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη μέχρι μέσα Ιουλίου θα ταξιδεύει απέναντι από το ζώδιό σας, στο ζώδιο των Διδύμων, δίνοντας μιας αίσθηση έντονης ανάγκης να συνδεθείτε με τους άλλους ανθρώπους σε πιο πνευματικά επίπεδα. Οτιδήποτε συμβατό ή παλαιωμένο ενδέχεται να μην σας γεμίζει πια και θα υπάρχει η επιθυμία να ανακαλύψετε νέους τρόπους σύνδεσης είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Για τους Αιγόκερους, δημιουργικές διεξόδους και μία αισιόδοξη νότα θα δώσει η Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι μέσα Ιουλίου ανανεώνοντας την καθημερινή σας ρουτίνα και οτιδήποτε σχετίζεται με το χώρο εργασίας σας. Αξίες αλλάζουν μαζί με την ανάγκη σας να ζήσετε με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία, κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να το πετύχετε ξεκινώντας από την εκτίμηση των πραγμάτων που έχετε ήδη έως τώρα πετύχει στη ζωή σας.

Για τους Υδροχόους, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους μέχρι μέσα Ιουλίου δίνοντας την απαραίτητη θέληση και την πίστη να πετύχετε αυτό που έχετε βάλει στόχο. Νέα δημιουργικά δεδομένα και εγχειρήματα μπορείτε να αναπτύξετε μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα και να πάρετε χαρά από οτιδήποτε έχει περιθώρια εξέλιξης και επέκτασης.

Για τους Ιχθύες, η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων ενεργοποιεί μέχρι μέσα Ιουλίου ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τη προσωπική σας ζωή. Η ανάγκη να χαρείτε, να επικοινωνήσετε και να περάσετε πιο όμορφα, με περισσότερη ζωντάνια, θα οδηγεί τα βήματά σας κάνοντας δράσεις από τις οποίες θα μπορείτε να νιώθετε ζωντανή/ός και γεμάτη/ος ενέργεια. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια αλλαγή σπιτιού ή να ανακαινίσετε μέρος του, είναι η καταλληλότερη περίοδος για να το κάνετε.

Δεiτε επiσης...

Post
Ζώδια Τετάρτη 06.07.2022

Ζώδια σήμερα 06/07 Κρατήστε τις ισορροπίες – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού βρίσκεται σε δυσαρμονική σχέση με τους Ήλιο/Ερμή/Δία και Κρόνο. Συνδυαστικά με την σχέση του Ήλιου με τον Χείρωνα καλό θα είναι να προχωρήσουμε με σύνεση το πρόγραμ

Post
Ζώδια Τρίτη 05.07.2022

Ζώδια 05/07 Άρης στον ταύρο – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 20 Αυγούστου θα μας δώσει την ευκαιρία να οικοδομήσουμε μέσα από οργανωμένες δράσεις μας την αίσθηση μονιμότητας ανάλογα τις προσωπικές μας αξίες. Μέσα σε αυτό το διά

Post
Ζώδια Δευτέρα 04.07.2022

Με αυτό το ζώδιο έχετε την καλύτερη χημεία

Τα άστρα σού δίνουν την απάντηση Τα άστρα είναι ικανά να επηρεάσουν ακόμη και τον τρόπο, με τον οποίο ερωτευόμαστε. Κάποια άτομα, με βάση τους πλανήτες, είναι γραφτό να έρθουν στη ζωή μας, με κάποι

Post
Ζώδια Δευτέρα 04.07.2022

Ζώδια 04/07 Ερμής στον Καρκίνο – Τα Συναισθήματα αποκτούν φωνή – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 19 Ιουλίου απορροφώντας με μεγαλύτερη ευκολία τους κραδασμούς από τις υπόλοιπες πλανητικές ενέργειες. Σε ατομικό επίπεδο αυτό σημαίνει πως τα πάντα φιλτράρ

Post
Ζώδια Παρασκευή 01.07.2022

Ζώδια 01/07 Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθύες – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ο Ποσειδώνας ξεκίνησε την ανάδρομή του πορεία, φαινομενικά από τη γη, στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 4 Δεκεμβρίου. Αυτό το διάστημα θα ανοίξει σαν το ουράνιο τόξο, όλα τα χρώματα της ίριδας, δίνοντάς μας

Post
Ζώδια Πέμπτη 30.06.2022

Ζώδια 30/06 Αξιολογείστε τα συναισθήματα που νιώθετε – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Καρκίνου μας φέρνει σε επαφή με τα ζητήματα της Νέας Σελήνης και μας βοηθά να αξιολογήσουμε τα συναισθήματα που νιώθουμε καθώς και την πηγή που προέρχονται. Μπορεί η αντικ